Skip to main content

Inboedel of huis laten leegmaken? Crew Factory staat meteen voor je klaar. Contacteer ons direct voor een prijsofferte.

Opruimen van inboedels en leegmaken van woningen op een zorgzame, betrouwbare en professionele manier. Opkopen van de inboedel mogelijk in onderling overleg.

BETROUWBARE HULP NODIG?

TIJDELIJKE AANBIEDING: Inboedel of huis laten leegmaken? Ontvang nu 15% korting op je GRATIS offerte.

Opruimen van inboedels en leegmaken van woningen op een zorgzame, betrouwbare en professionele manier. Opkopen van de inboedel mogelijk in onderling overleg.

BETROUWBARE HULP NODIG?

Claim nu deze aanbieding door onderstaand formulier in te vullen. Wij komen eerst gratis bij je langs en vervolgens maken wij pas een offerte met 15% korting.

BEL ONS METEEN 0473 92 20 07

Hoe werkt het?

 • 1. Je doet een aanvraag op onze website via onderstaand formulier of belt telefonisch naar ons.
 • 2. Wij komen volledig GRATIS langs om te kijken naar de werken.
 • 3. Vervolgens wordt er een offerte opgesteld voor de uit te voeren werken.
 • 4. Indien de offerte wordt goedgekeurd zorgen wij voor alles! 🙂

Wij maken iedere woning zorgvuldig leeg

 • Ontruimen inboedel van alle ruimtes (ook bij een overlijden)
 • Afvoer en recyclage van het afval
 • Verhuizing van de inboedel
 • Poetsen van leeggehaalde ruimtes
 • In samenspraak: opkopen van de inboedels
 • Indien gewenst: klus- en verfdiensten

Top firma! Recent beroep gedaan op dit bedrijf omdat er een huis volledig leeggehaald moest worden omwille van een overlijden. Betaalbare prijs, betrouwbaar en professioneel. Aanrader.

Kenneth Digneffe

Persoonlijke aanpak in combinatie met een heel sterke klantgerichtheid motiveert mij telkens opnieuw om met deze mensen in zee te gaan. Warm aanbevolen!

Joël Stockmans

Topfirma met topservice en topmateriaal, vakmensen!

Jurgen Trips

Meteen beschikbaar in Limburg en Antwerpen

Heb jij hulp nodig bij het opruimen van inboedels of leeghalen van een woning, appartement, pand, … ? Crew Factory is meteen beschikbaar in de regio Limburg en Antwerpen. Vul het formulier in of bel ons op zodat we je vrijblijvend meer informatie kunnen bezorgen.

Deze ontruimingen kunnen we alvast voor jou doen.

Ontruiming woning bij overlijden

Niets zo moeilijk om na het overlijden van een dierbare een woning te ontruimen. Nadat je alle waardevolle en persoonlijke spullen uit de woning hebt verwijderd kan je er voor opteren om het grondige opruimwerk aan professionals over te laten. Crew Factory voert de achtergelaten spullen op een discrete manier af, geeft de woning een goed poetsbeurt, voert kleine reparaties uit en laat de woning fris en proper na.

Opruimen woning wegens verhuis

Verhuis je naar een kleinere woonst, naar het buitenland of is het dringen tijd om te “ontspullen”? Het kan een hels karwei zijn om alle overbodige spullen zelf af te voeren. Laat dat maar aan de professionals van Crew Factory over! Wij zorgen voor snelle afvoer en recyclage van afval. In een handomdraai is jouw woning leeg. Ook verhuizen en in bewaring nemen van meubilair kan uitgevoerd worden door Crew Factory. Tenslotte zorgen wij voor een grondige poetsbeurt en kleine reparaties om de woning op een correcte maniet af te leveren aan de makelaar of verhuurder.

Opruimen woning wegens uithuiszetting huurder

Het gebeurt helaas vaak dat je huurder het zo bont maakt dat jouw woning quasi onbewoonbaar wordt. De huurder maakt er een zooitje van en vertrekt met de noorderzon of wordt door een rechterlijk bevel uit de woonst gezet. Na alle administratieve rompslomp heb je als eigenaar geen zin om de achtergelaten troep op te ruimen. Je kan er in dat geval voor opteren om de woonst vakkundig te laten ontruimen door professionals. Ook al is het een hels karwei, aarzel niet om Crew Factory in te schakelen: onze crewleden houden wel van een uitdaging!

Kelder, zolder, tuinhuis of garage opruimen

Het is onvermijdelijk dat na verloop van jaren de rommel in je kelder, zolder, tuinhuis of garage begint uit te puilen. Zie je het bos niet meer door de bomen of ben je fysiek niet meer in staat om aan het karwei te beginnen, roep dan de hulp van professionals in. We bespreken met de klant welke spullen weg moeten en voeren die af. We kunnen jouw opslagruimte ook herinrichten, opruimen en grondig poetsen zodat je ruimte weer functioneel wordt.

Opruimen van studentenkoten

Ja, studenten kunnen wel eens troep achterlaten. En de tijd om het studentenkot op te ruimen is vaak beperkt. Aarzel dus niet om je studentenkot snel en vakkundig te laten opruimen en poetsen door de professionals van Crew Factory.

Opruimen van cannabisplantage

Je zal er maar mee zitten: je huurder wordt betrapt op het houden van een illegale wietplantage. Nadat de politie de nodige vaststelling doet en oppervlakkig ruimt blijf je als verhuurder met de ravage zitten en ben je zelf aansprakelijk voor het opruimen ervan. Wij ontmantelen voor u de illegale elektrische installaties, chemicaliën en groenafval en sorteren en verwerken het afval volgens de regels van de kunst. It’s a dirty job but someone’s got to do it.

GRATIS EN VRIJBLIJVEND

Neem meteen contact met ons op en wij komen zo spoedig mogelijk bij je langs!

Je gegevens zijn veilig bij ons en worden uitsluitend gebruikt om een antwoord te voorzien. Gegevens zullen nooit gebruikt worden voor andere doeleinden en/of gedeeld worden met andere partijen.

  *

  *

  *

  *