Skip to main content
FACILITY SERVICES

Ontruimen van woningen

Crew Factory heeft alle troeven in huis voor het ontruimen/opruimen van uw woning, bouwwerf, garage, kelder, zolder of bedrijfspand. Onze opruimploeg bestaat uit sterke kerels en meiden die zwaar werk gewoon zijn maar ook de finesse en expertise hebben voor het fijne poetswerk. Crew Factory werkt snel, efficiënt en toch zorgvuldig. We ontzorgen je volledig door een service van a tot z te bieden, dus inclusief afvoer en recyclage van afval, verhuizing, poetsen, en desgewenst ook klus-en verfdiensten.

Ontruiming woning bij overlijden

Niets zo moeilijk om na het overlijden van een dierbare een woning te ontruimen. Nadat je alle waardevolle en persoonlijke spullen uit de woning hebt verwijderd kan je er voor opteren om het grondige opruimwerk aan professionals over te laten. Crew Factory voert de achtergelaten spullen op een discrete manier af, geeft de woning een goed poetsbeurt, voert kleine reparaties uit en laat de woning fris en proper na.

Opruimen woning wegens verhuis

Verhuis je naar een kleinere woonst, naar het buitenland of is het dringen tijd om te “ontspullen”? Het kan een hels karwei zijn om alle overbodige spullen zelf af te voeren. Laat dat maar aan de professionals van Crew Factory over! Wij zorgen voor snelle afvoer en recyclage van afval. In een handomdraai is jouw woning leeg. Ook verhuizen en in bewaring nemen van meubilair kan uitgevoerd worden door Crew Factory. Tenslotte zorgen wij voor een grondige poetsbeurt en kleine reparaties om de woning op een correcte maniet af te leveren aan de makelaar of verhuurder.

Opruimen woning wegens uithuiszetting huurder

Het gebeurt helaas vaak dat je huurder het zo bont maakt dat jouw woning quasi onbewoonbaar wordt. De huurder maakt er een zooitje van en vertrekt met de noorderzon of wordt door een rechterlijk bevel uit de woonst gezet. Na alle administratieve rompslomp heb je als eigenaar geen zin om de achtergelaten troep op te ruimen. Je kan er in dat geval voor opteren om de woonst vakkundig te laten ontruimen door professionals. Ook al is het een hels karwei, aarzel niet om Crew Factory in te schakelen: onze crewleden houden wel van een uitdaging!

Kelder, zolder, tuinhuis of garage opruimen

Het is onvermijdelijk dat na verloop van jaren de rommel in je kelder, zolder, tuinhuis of garage begint uit te puilen. Zie je het bos niet meer door de bomen of ben je fysiek niet meer in staat om aan het karwei te beginnen, roep dan de hulp van professionals in. We bespreken met de klant welke spullen weg moeten en voeren die af. We kunnen jouw opslagruimte ook herinrichten, opruimen en grondig poetsen zodat je ruimte weer functioneel wordt.

Opruimen van studentenkoten

Ja, studenten kunnen wel eens troep achterlaten. En de tijd om het studentenkot op te ruimen is vaak beperkt. Aarzel dus niet om je studentenkot snel en vakkundig te laten opruimen en poetsen door de professionals van Crew Factory.

Opruimen van cannabisplantage

Je zal er maar mee zitten: je huurder wordt betrapt op het houden van een illegale wietplantage. Nadat de politie de nodige vaststelling doet en oppervlakkig ruimt blijf je als verhuurder met de ravage zitten en ben je zelf aansprakelijk voor het opruimen ervan. Wij ontmantelen voor u de illegale elektrische installaties, chemicaliën en groenafval en sorteren en verwerken het afval volgens de regels van de kunst. It’s a dirty job but someone’s got to do it.

BEL ONS NU: 089511963

Vraag hier je prijsofferte aan!

  *

  *

  *

  *

  • GRATIS offerte
  • Kwaliteitsgarantie
  • Last-minute beschikbaar
  • Gecertificeerde werknemers
  SAMENWERKEN MET ONS?

  HOE GAAN WE TE WERK?

  1

  Plaatsbezoek

  Een plaatsbezoek is van essentiëel belang. Wij komen langs om uw pand te bezoeken en een juiste inschatting te maken van de te leveren arbeid.
  2

  Offerte

  Vervolgens maken we de scherpst mogelijke offerte. Crew Factory is zeer flexibel, onze mensen kunnen desgewenst onmiddellijk starten.
  3

  Afvoeren afval

  In een eerste fase zorgen we dat al het afval snel afgevoerd en correct gerecycleerd wordt. Zijn er bepaalde meubels die je in bewaring wilt plaatsen of wil verhuizen? Ook deze diensten levert Crew Factory.
  4

  Poetsen

  Eens het pand leeg is zorgt onze poetpsloeg voor een grondige opfrisbeurt.
  5

  Extra kluswerk

  Zijn er enkele klussen te doen of kunnen je muren een verfbeurt gebruiken. Onze crewleden zijn van alle markten thuis.
  AAN DE SLAG!

  SAMENWERKEN MET CREW FACTORY?

  IN WELKE REGIO’S ZIJN WE ACTIEF?

  We hebben afdelingen in Limburg en Antwerpen. Ons actieterrein bestrijkt Noord-Frankrijk, Noord-Duitsland, Nederland, Luxemburg en België. Opdrachten met overnachting zijn geen issue.

  VOOR WIE WERKEN WE VOORNAMELIJK?

  Crew Factory werkt al decennialang voor alle grote spelers in de event-industrie. Voor de opruimactiviteiten werken we voor huisvestingsmaatschappijen, immokantoren, deurwaarders en verhuurders.

  HOE GAAN WE TE WERK?

  Je richt jouw aanvraag aan info@crewfactory.be of 0473 922 012 en wij bezorgen je onmiddellijk een offerte en komen desgewenst op plaatsbezoek. Crew Factory is flexibel en snel, last-minute is geen problem.

  ONZE TROEVEN

  KIEZEN VOOR CREW FACTORY?

  Kiezen voor Crew Factory is kiezen voor no-nonsens-mentaliteit, doortastendheid, efficiëntie en betrouwbaarheid met een vleugje rock ’n roll

  1. VLAKKE STRUCTUUR

  Als dynamische organisatie beschikken wij over een vlakke structuur, waarbinnen de project coördinatoren als centrale schakel fungeren tussen onze klant, onze medewerkers en Crew Factory zelf.

  2. NABIJHEID

  Crew Factory opteert om potentiële klanten enkel toe te laten indien zij binnen een regio gevestigd zijn, waar wij reeds activiteiten uitvoeren. Op deze manier kunnen wij onze intensieve opvolging, die de basis vormt van kwalitatieve dienstverlening, blijvend garanderen. Dit biedt ons tevens de mogelijk om snel en accuraat te kunnen anticiperen indien nodig.

  3. BEREIKBAARHEID

  Crew Factory staat garant voor permanente bereikbaarheid, 24u/24u en dit 7 dagen op 7, ook op zon- en feestdagen. U kan ons bereiken via telefoon, e-mail, of mobiele telefoon. Doeltreffende communicatie is van zeer groot belang.

  4. FLEXIBILITEIT

  Dankzij onze vlakke structuur, onze directe nabijheid en onze permanente bereikbaarheid kunnen wij een zeer grote flexibiliteit bieden. Zowel qua taakinhoud, bij afwezigheden, als bij calamiteiten kunnen wij steeds optimaal de nodige ingrepen realiseren.

  5. KWALITEIT

  Leveren van kwalitatief hoogstaande dienstverlening is ons basisstreefdoel! Om die continue kwaliteit te kunnen bieden, voorzien wij voortdurend gerichte opleidingen en seminaries voor al onze medewerkers. Op vooraf overeengekomen frequenties, voeren onze coördinatoren gerichte controles uit, tijdens en na beëindiging van de werkzaamheden. Dit met als doel eventuele non- conformiteiten in de kiem te smoren en zo het hoogst mogelijke kwaliteitsniveau te realiseren. Onze operatoren implementeren zodoende dagelijks de bij de klant van toepassing zijnde HACCP-, ISO-, BRC-/IFS- normeringen.

  6. ECO-CHARTER

  Crew Factory streeft ernaar om enkel bio-afbreekbare producten te gebruiken in zo laag mogelijke concentraties. Al onze private-label producten voldoen aan de strengste Europese regelgeving.

  Wij doen zelfs beter! Wij gebruiken schoonmaakmiddelen op basis van pro-biotische enzymen. Ideaal voor reiniging van sanitaire ruimten, poreuze vloeren en vast tapijt.
  Het gebruik van plasticzakken wordt sterk ontmoedigd en daar waar mogelijk vermeden.

  7. OPVOLGING & COÖRDINATIE

  Uiteraard worden onze medewerk(st)ers uitvoerig gebrieft aangaande implementatie van zowel HACCP- als de bij U van toepassing zijnde BRC/IFS kwaliteitsnormeringen, tijdens de uit te voeren werkzaamheden, maar ook gedurende hun aanwezigheid in Uw bedrijf vóór en na de werken.

  Regelmatige opvolging en begeleiding van onze medewerk(st)ers door onze kwaliteitsdienst op de werkvloer, zal resulteren in een spontane (elektronische) rapportering aan de verantwoordelijke binnen uw organisatie.
  Handig is dat wij op regelmatige basis, via Uw kwaliteitsdienst, elektronisch de resultaten ontvangen van uw interne opvolging. Deze resultaten gebruiken wij als werkinstrument en tevens als stimulator voor onze medewerk(st)ers.

  Crew Factory verbindt zich ertoe om binnen de optimalisatiepolitiek van de klant, actief meedenkend te werken en eventuele verbeteringsvoorstellen met de klant te communiceren.

  OFFERTE ONTVANGEN?

  THE CREW FACTORY INSCHAKELEN? CONTACTEER ONS