Skip to main content
ECHTE TOPPERS

MAAK KENNIS MET ONS TEAM

Daniël

Daniël (33) vierde z’n 10-jarig jubileum als werknemer van Crew Factory ...

Daniël (33) vierde z’n 10-jarig jubileum als werknemer van Crew Factory. Als opleiding genoot Daniël een opleiding tot schilder/decorateur en tuinonderhoudsman. Daniël maakte in zijn carrière voor Crew Factory van tentenbouw zijn specialiteit. Wie goed is in tentenbouw is sterk, weet van aanpakken en is niet vies van om in weer en wind te werken. Ook is Daniël goed in magazijnwerk en tuinonderhoud en al het zwaardere werk. Daniël is een volgzame en betruwbare werkkracht die zelden of nooit afwezig is.

Jason

Jason (20) is onze benjamin maar heeft al veel indruk gemaakt.

Jason (20) is onze benjamin maar heeft al veel indruk gemaakt. Jason kwam bij het bedrijf als betonwerker/steenkapper/gyprocplaatser maar na amper enkele maanden tijd klom Jason als een volleerde spiderman in de stellingen. En enkele maanden later zat hij al op 25m hoogte in de staalconstructies van Rammstein. Jason combineert goede skills, technisch inzicht aan een grote prestatiedrive. Als je Jason vraagt wat hij het liefst doet antwoordt hij: ‘Hard werken!’ Hij had heel hard uitgekeken naar de festivalzomer die helaas in het water viel.

Steven

In de 2 jaren dat Steven (36) in dienst is bij Crew Factory was hij nog geen enkele dag afwezig ...

In de 2 jaren dat Steven (36) in dienst is bij Crew Factory was hij nog geen enkele dag afwezig. Hij is ook altijd paraat om in te springen voor collega's die ziek zijn. Op Steven kan je bouwen. Voor hij zijn roeping vond in de evenementenwereld werkte Steven in de horeca en productie. Steven is een fitte jonge kerel met technisch inzicht, een uitstekende mentaliteit en totaal geen hoogtevrees.

Nico

Nico (53) werkt al 15 jaren in de evenementensector. In zijn vele jaren ervaring specialiseerde Nico zich als ...

Nico (53) werkt al 15 jaren in de evenementensector. In zijn vele jaren ervaring specialiseerde Nico zich als standenbouwer en steelhand en werd hij crewchief en vast aanspreekpunt in een groot magazijn bij een klant. Sterk en stil, zo kan je Nico treffend omschrijven, een man van weinig woorden maar daden. Voor zijn jaren bij Crew Factory werkt hij ook voor tuinbouwbedrijven.

Jeroen

Jeroen Willems (29) is nog maar pas bij Crew Factory maar maakt ...

Jeroen Willems (29) is nog maar pas bij Crew Factory maar maakte al veel indruk door zijn veelzijdigheid en technisch inzicht. Hij werkte al 3 jaar in een evenementenbedrijf waar hij alle facetten van een event leerde kennen, van montage tot techniek. Na zijn opleiding als metser, werkte hij in de bouw als dakwerker en metser. Als zoon van een schrijnwerker en volleerd klusser gaat hij geen uitdaging in de weg.

Peter

Peter (47) is sinds 2 jaar bij The Crew Factory en bewees zich als een zeer betrouwbare werknemer met leiderscpaciteiten ...

Peter (47) is sinds 2 jaar bij The Crew Factory en bewees zich als een zeer betrouwbare werknemer met leiderscpaciteiten. Hij specialiseerde zich in podiumbouw en volgspotten (Belgium’s Got Talent, Dancing With The Stars, The Voice, MIA’s).

In een vorig leven deed hij hotelschool en baatte hij jarenlang een horecazaak in Spanje uit. Daarnaast werktij hij vele jaren in de bouw en als zwembadmonteur en in rioleringswerken. Elke machine waarmee in de bouw gewerkt wordt heeft hij onder de knie. Peter is een sterk monteur met nota van elektriciteit.

Dominique

Dominique (48) is met haar 16 jaren bij The Crew Factory één van de pioniers ...

Dominique (48) is met haar 16 jaren bij The Crew Factory één van de pioniers en werd doorheen de jaren de moederkloek van de crew (ze kreeg zelfs de bijnaam ‘mammie’). Dominique is zeer graag gezien bij alle klanten omwille van haar positiviteit en doortastendheid.

Zo is ze al jaren de vaste runner voor André Rieu en is ze als manusje-van-alles onmisbaar in de Grenslandhallen. Ook op het domein van standenbouw of decorbouw is Dominique een topper. Ze is een probleemoplosser, geeft altijd gas en kan niet stilzitten. Daarnaast heeft Dominique ervaring met poetsen en werkte ze als café-uitbater en in een waserette.

Jonas

Jonas (22) heeft een verleden als zorgkundige en is sinds 2 jaar in dienst bij Crew Factory.

Jonas (22) heeft een verleden als zorgkundige en is sinds 2 jaar in dienst bij Crew Factory. Na een tijdelijke opdracht had hij de microbe beet en werd hij een goede tentenbouwer. Door zijn betrouwbaarheid en en maturiteit werd hij ook al snel crewchief. Hij werkte vooral als tentenbouwer, maar heeft ook al ervaring in licht- en geluid en magazijnwerk. Jonas ging van de verzorging naar de tentenbouw, een wat vreemde carrièreswitch maar het illustreert zijn veelzijdigheid. Jonas is zeer betrouwbaar en steeds op tijd.

Danny

Danny (43) leerde in 17-jaar dienstverband bij Crew Factory alle facetten van de eventwereld ...

Danny (43) leerde in 17-jaar dienstverband bij Crew Factory alle facetten van de eventwereld als zijn broekzak maar is vooral gespecialiseerd in licht- en geluid en podiumbouw. In een vorig leven werd Danny opgeleid als schrijnwerker en werkte hij bij een tuinaannemer en als monteur van zonnepanelen. Danny koppelt een groot technisch inzicht aan goede skilles en summiere kennis van elektriciteit en is een goede klusser. Doet zijn werk zonder mopperen en is nooit afwezig.

Abdel

Abdel ziet er stoer uit maar heeft een heel zachtaardig karakter ...

Abdel ziet er stoer uit maar heeft een heel zachtaardig karakter. Een volgzame en trouwe werknemer met het hart op de juiste plaats. Abdel is een sterke beer maar zal elke opdracht zeer zorgvuldig uitvoeren. Abdel is afkomstig uit Spanje, maar spreekt een aardig mondje Nederlands. In Spanje werkte hij in de horeca, maar bij Crew Factory deed hij al heel wat ervaring op met Layher-constructies. Abdel wordt momenteel bijgeschoold als poetsman en heeft dus een uitstekend profiel om moeilijkere poetsopdrachten uit te voeren.

Dariusz

Dariusz (53) is de Waldek van onze frima. Sterk als een beer, altijd goedlachs, een rots om op te bouwen.

Dariusz (53) is de Waldek van onze frima. Sterk als een beer, altijd goedlachs, een rots om op te bouwen. In zijn 10 jaar bij Crew Factory etaleerde hij zijn kracht vooral als tentenbouwer. De laatste jaren specialiseerde hij zich in het voorbereiden, herstellen en plaatsen van generatoren. Heeft ook ervaring als monteur van zonnepanelen en jacuzzi’s. Er is geen opdracht waar Dariusz zijn hand voor omdraait.

Dave

Dave (46) groeide in zijn 3 jaar dienst bij Crew Factory al uit tot vaste machinist bij Gert Late Night

Dave (46) groeide in zijn 3 jaar dienst bij Crew Factory al uit tot vaste machinist bij Gert Late Night en specialiseerde zich in volgspotten (Bart Peeters, Niels Destadbader, Graspop, Werchter, Gouden K’s, 40-45). Hij is als stagehand vergroeid met het Sportpaleis en zeer sterk in opbouw van licht- en geluidsystemen. Voor zijn periode bij Crew Factory deed Dave al veel ervaring op als dakwerker en in rioleringswerken. Zeer goede technische skills, geen hoogtevrees en niet vies van vuile werk; een perfect profiel om poetsklussen op moeilijk bereikbare plaatsen uit te voeren.

Mark

Mark (40) al 10 jaar in dienst bij crew Factory en al 12 jaar in de eventsector.

Mark (40) al 10 jaar in dienst bij crew Factory en al 12 jaar in de eventsector. Daarvoor werkte hij voornamelijk als beroepsmilitair, orderpicker en buschauffeur. In die 12 jaren in de business heeft hij alle watertjes doorzwommen, een evenement kent geen geheimen meer voor Mark. Hij bekwaamde zich doorheen de jaren als een uitstekend chauffeur van heftruck, hoogwerker, reachtrruck en verreiker.
Mark was één van de beste scaffolders in de business maar kan omwille van een blessure niet meer klimmen. Met zijn doortastendheid, verantwoordelijkheidsgevoel en no-nonsense-mentaliteit is hij ook zeer geschikt om als runner te werken.

Mathy

Mathy (47) is onze allereerste en meest loyale werknemer ...

Mathy (47) is onze allereerste en meest loyale werknemer. In zijn 17 jaren bij de firma leerde hij alle facetten van de evenementenwereld kennen. Mathy is volleerd podiumbouwer met goede kennis van Layher en een zeer bedreven klimmer. Daarnaast is hij een veelgevraagd volgspotter (Milk Inc, Clouseau, Natalia, Belgium’s Got Talent, The Voice) en heeft hij veel ervaring met lichttechniek.
$
Voor zijn jaren in de events werkte Mathy als handlanger in de bouw en als steenkapper. Mathy heeft groot aanpassingsvermogen, volgt instructies nauwgezet op en is stressbestendig.

Amadou

Amadou (38) werkt al 7 jaren bij The Crew Factoy. In die 7 jaren was hij nooit ziek of ongewettigd afwezig ...

Amadou (38) werkt al 7 jaren bij The Crew Factoy. In die 7 jaren was hij nooit ziek of ongewettigd afwezig en is hij steeds op tijd. Hij is met andere woorden een rots waarop je kan bouwen. Om die reden groeide hij binnen Crew Factory uit tot een betrouwbare crewchief en chauffeur. Hij leerde alle facetten van de stiel; podiumbouw, standenbouw, tentenbouw, licht- en geluid, …. Ook heeft hij binnen het bedrijf al ervaring met ramenwas en poetsen. Onlangs trouwde hij in Gambia en hij spaart om zijn vrouw naar België te halen. Zijn motivatie is dus groter dan ooit. Amadou is sterk, heeft goede technische skills en geen werk is hem teveel.

Els

Els (40) is nog niet zo lang bij ons maar maakte al veel indruk ...

Els (40) is nog niet zo lang bij ons maar maakte al veel indruk. Als we Els konden klonen zouden we het zeker doen, elke klant vraagt terug naar haar. Geen enkel werk is haar te min of te zwaar, ze zal altijd haar mannetje staan.

Voor haar tijd bij Crew Factory werkte Els al bij al verschillenden evenementenbedrijven en in de poetssector. Ze heeft geen hoogtevrees, volgde onlangs de cursus podiumbouw en kan ook goed uit de voeten als klusser. Els leert bovendien zeer snel en heeft een uitstekende klantgerichtheid.

Dylan

Dylan (27) werkt al 6 jaar als stagehand en heeft al tonnen ervaring.

Dylan (27) werkt al 6 jaar als stagehand en heeft al tonnen ervaring. Als podiumbouwer deed hij ervaring op bij Graspop en Pukkelpop en mocht hij mee op een internationale tournee met Metallica. De laatste jaren is Dylan vaste lichttechnieker bij K3. Dylan heeft met zijn goed elektro-technisch inzicht en no-nonsense mentaliteit het perfecte profiel als stagehand.

Benoit

Benoit (46) z’n beste en z’n slechtste eigenschap is dat hij eigenwijs is.

Benoit (46) z’n beste en z’n slechtste eigenschap is dat hij eigenwijs is. Met zijn 30 jaren in de sector moet je Benoit niets meer leren. Met zijn vele jaren op de teller kan hij natuurlijk heel wat adelbrieven voorleggen. Podium, licht- en geluid, tenten, elke facet van de business zit hem als gegoten. Sterk, technisch inzicht gekoppeld aan jarenlange ervaring maakt van Benoit een topper. Benoit werkte ook al in de steigerbouw en heeft kennis van electro-techniek.

Steve

Steven (41) is pas bij ons in dienst maar. Hij behaalde al snel zijn klimattest gehaald ..

Steve (41) is pas bij ons in dienst maar. Hij behaalde al snel zijn klimattest gehaald en heeft een totaal gebrek aan hoogtevrees. Hij heeft dus het perfecte profiel als podiumbouwer/stellingbouwer. Steve is eigenlijk een manusje-van-alles, werd opgeleid als schrijnwerker, deed al magazijnwerk, montage van speeltuinen, plaatsing van trappen en kan goed overweg met heftruck en reachtruck.

Frank

Frank (43) zit net als zijn broer al 12 jaar in de sector. Ze liepen ook een gelijkaardig parcours waarbij ...

Frank (43) zit net als zijn broer al 12 jaar in de sector. Ze liepen ook een gelijkaardig parcours waarbij ook Frank ook een volleerd en zeer bevraagd chauffeur heftrucker, hoogwerker, reachtrruck en verreiker werd. Frank werkt al vanaf zijn 20e als heftrucker ( voorheen ook bij Looza en Ikea), als er moelijke opdrachten zijn op festivals worden hij en zijn broer steevast opgetrommeld.

Daarnaast deed hij ook veel ervaring op als scaffolder. Frank is vastberaden, sociaal in de omgang, en een plantrekker en is een zeer handige harde werker die nooit opgeeft.

THE CREW FACTORY INSCHAKELEN? CONTACTEER ONS