Skip to main content

The Crew Factory staat al jarenlang voor de opbouw, het vlotte verloop en de afbraak van jouw event, van sportwedstrijden over vakbeurzen tot muziekfestivals.

Onze meer dan 30 ervaren crewleden hebben zich gespecialiseerd in hun vak. Het op- en afbouwen van beursstanden, decors, tenten, podia en tribunes, volgspotten, besturen van heftrucks, rigging. Ook hebben we uitstekende runners voor jouw ecventement, tv- of filmproductie.

Naast de evenemententak werd gestart met een opruimservice voor woningen, berdrijfspanden en bouwwerven. Met de expertise van zusterbedrijf The Cleaning Factory in huis hebben we hiervoor alle troeven in handen. We ontzorgen je volledig door een service van a tot z te bieden, dus inclusief afvoer en recyclage van afval, verhuizing, poetsen, en desgewenst ook klus-en verfdiensten.

Onze podiumbouwers die spidermangewijs de podia van de grote festivals bouwen kunnen we ook outsourcen naar projecten in de stellingbouw. Ook kunnen we dankzij ons gebrevetteerd personeel, gecertificeerd materiaal, en inhouse expertise poetsopdrachten op moeilijk bereikbare plaaten en op hoogte uitvoeren.

Deze vaklui worden ingezet aan de hand van een op maat gemaakt softwaresysteem. Zo kunnen we zowel onze crew als jou een planning bieden, 7 dagen op 7, 24 uur op 24. Bovendien garandeert dit systeem flexibiliteit binnen een vooraf bepaald budget.

Niet alleen onze planning, ook wij zelf zijn 24/7 beschikbaar om crew te leveren. Contacteer ons nu met je vragen.