Skip to main content

Hulp nodig bij het opruimen van de inboedel (ook bij een overlijden)?

Crew Factory heeft alle troeven in huis voor het ontruimen/opruimen van uw woning, bouwwerf, garage, kelder, zolder of bedrijfspand. Onze opruimploeg bestaat uit sterke kerels en meiden die zwaar werk gewoon zijn maar ook de finesse en expertise hebben voor het fijne poetswerk.

Crew Factory werkt snel, efficiënt en toch zorgvuldig. We ontzorgen je volledig door een service van a tot z te bieden, dus inclusief afvoer en recyclage van afval, verhuizing, poetsen, en desgewenst ook klus-en verfdiensten.

CONTACTEER ONS VOOR MEER INFORMATIE

Wij ontruimen volledige woningen, appartementen, garages en andere panden.

Crew Factory ontzorgt je van A tot Z. Wij bieden een volledige service aan bij het ontruimen van inboedels:

  • Ontruimen inboedel van alle ruimtes (ook bij een overlijden)
  • Afvoer en recyclage van het afval
  • Verhuizing van de inboedel
  • Poetsen van leeggehaalde ruimtes
  • Indien gewenst: klus- en verfdiensten

Wat kost het ontruimen van een huis, appartement of ruimte?

Er is niet zomaar een vaste prijs. De kosten voor woningontruiming zijn geheel afhankelijk van de volgende factoren:

  • De hoeveelheid van de inboedel dat ontruimt moet worden.
  • De hoeveelheid verschillende locaties waar spullen heen moeten worden gebracht.

De prijs wordt opgesteld op basis van bovenstaande factoren. Wij garanderen een eerlijk & betaalbare prijs, vlotte service en 100% klanttevredenheid.

Deze opruimingen van inboedels kunnen wij voor je doen.

Ontruiming woning bij overlijden

Niets zo moeilijk om na het overlijden van een dierbare een woning te ontruimen. Nadat je alle waardevolle en persoonlijke spullen uit de woning hebt verwijderd kan je er voor opteren om het grondige opruimwerk aan professionals over te laten. Crew Factory voert de achtergelaten spullen op een discrete manier af, geeft de woning een goed poetsbeurt, voert kleine reparaties uit en laat de woning fris en proper na.

Opruimen woning wegens verhuis

Verhuis je naar een kleinere woonst, naar het buitenland of is het dringen tijd om te “ontspullen”? Het kan een hels karwei zijn om alle overbodige spullen zelf af te voeren. Laat dat maar aan de professionals van Crew Factory over! Wij zorgen voor snelle afvoer en recyclage van afval. In een handomdraai is jouw woning leeg. Ook verhuizen en in bewaring nemen van meubilair kan uitgevoerd worden door Crew Factory. Tenslotte zorgen wij voor een grondige poetsbeurt en kleine reparaties om de woning op een correcte maniet af te leveren aan de makelaar of verhuurder.

Opruimen woning wegens uithuiszetting huurder

Het gebeurt helaas vaak dat je huurder het zo bont maakt dat jouw woning quasi onbewoonbaar wordt. De huurder maakt er een zooitje van en vertrekt met de noorderzon of wordt door een rechterlijk bevel uit de woonst gezet. Na alle administratieve rompslomp heb je als eigenaar geen zin om de achtergelaten troep op te ruimen. Je kan er in dat geval voor opteren om de woonst vakkundig te laten ontruimen door professionals. Ook al is het een hels karwei, aarzel niet om Crew Factory in te schakelen: onze crewleden houden wel van een uitdaging!

Kelder, zolder, tuinhuis of garage opruimen

Het is onvermijdelijk dat na verloop van jaren de rommel in je kelder, zolder, tuinhuis of garage begint uit te puilen. Zie je het bos niet meer door de bomen of ben je fysiek niet meer in staat om aan het karwei te beginnen, roep dan de hulp van professionals in. We bespreken met de klant welke spullen weg moeten en voeren die af. We kunnen jouw opslagruimte ook herinrichten, opruimen en grondig poetsen zodat je ruimte weer functioneel wordt.

Opruimen van studentenkoten

Ja, studenten kunnen wel eens troep achterlaten. En de tijd om het studentenkot op te ruimen is vaak beperkt. Aarzel dus niet om je studentenkot snel en vakkundig te laten opruimen en poetsen door de professionals van Crew Factory.

Opruimen van cannabisplantage

Je zal er maar mee zitten: je huurder wordt betrapt op het houden van een illegale wietplantage. Nadat de politie de nodige vaststelling doet en oppervlakkig ruimt blijf je als verhuurder met de ravage zitten en ben je zelf aansprakelijk voor het opruimen ervan. Wij ontmantelen voor u de illegale elektrische installaties, chemicaliën en groenafval en sorteren en verwerken het afval volgens de regels van de kunst. It’s a dirty job but someone’s got to do it.

CONTACTEER ONS VOOR MEER INFORMATIE