Skip to main content

Van sportwedstrijden over vakbeurzen tot muziekfestivals, onze medewerkers van The Crew Factory maken van jouw evenement een succes. Maar welke specialist heb jij nodig? Maak hieronder kennis met hen.

Stagehands helpen met alles wat er op en rond het podium gebeurt, van het lossen van het materiaal tot de inrichting van het decor.

Steelhands bouwen podia en licht-, geluids- en cameratorens maar ook constructies op de begane grond zijn een kolfje naar de hand van de ‘mannen van staal’.

Scaffolders garanderen de betrouwbaarheid van installaties om bijvoorbeeld lampen en geluidsboxen in de lucht te hangen.

Tentenbouwers, podiumbouwers, tribunebouwers en standenbouwers zorgen voor veilige constructies die veel volk kunnen ontvangen.

Gebrevetteerde heftruckchauffeurs zorgen voor veilige en efficiënte verplaatsingen van zware materialen, zowel indoor als outdoor.

Stagemanagers zijn verantwoordelijk voor de vlotte gang van zaken op het podium, wat bands, materiaal en medewerkers betreft.

Backliners ontfermen zich over de muziekinstrumenten van de groep.

Productieverantwoordelijken overzien het grotere geheel, houden de planning in de gaten en sturen bij waar nodig.

Lichttechnici zorgen dat er letterlijk iets te zien valt op het podium en houden daarvoor de laatste nieuwe trends nauwlettend in de gaten.

Volgspotters zijn specifiek opgeleid om de spots steeds gericht te houden op de grootste sterren.

Runners en koeriers transporteren materiaal en mensen over korte en lange afstand, steeds met aandacht voor efficiëntie en veiligheid.

Wil je beroep doen op een of meerdere van onze gespecialiseerde medewerkers? Contacteer ons dan nu.